dilluns, 17 de novembre del 2014

PROJECTE NATACIÓ INHIJAMBIA


Benvolgudes Espurnes, és molt bonic compartir amb vosaltres l'informe que ens ha remès l'associació Inhijambia de Nicaragua sobre el projecte de Natació que dinamitzem a Managua.

Aquest projecte és resultat de l'Activitat - Dinar - Concert que vam realitzar fa un any. Gràcies als diners aconseguits en aquella activitat sumats a diverses aportacions posteriors des del març del 2014 fins el novembre del mateix any, període escolar a Nicaragua, 40 nens nenes han pogut gaudir de classes de natació impartides per un voluntari i entrenador.

Us convidem a llegir l'informe de 3 pàgines que l'entitat ens envia.

Ben aviat tornarem a trobar-nos i gaudir d'un dinar i concert al preu de 12 € per adult 6 € per nen a Collsuspina. 
Els diners que recaptarem serviran per donar continuïtat al projecte durant el 2015. 
Estem a l'espera de confirmar dates i músic.

Aquest és un bon exemple de com un granet de sorra es converteix en una gran muntanya

Gràcies a totes i tots els que ho vau fer possible.
Aquest any us esperem als qui hi vau ser i els qui no vau poder.
1 comentari:

Jordi ha dit...

Ai... Doncs resulta que no me,n recordava gaire ... No. Em costa diferenciar quan he vingut a Collsuspina per un dinar , per una festa major, per un dinar de germanor o per recollir cèntims per un o altre projecte. Però m,he obligat a recordar. I ho he aconseguit. Vaig cantar unes quantes cançonetes i com sempre vaig estar agraït de poder col.laborar directament en una causa de les que ens proposen els Despertaespurnes ... És un privilegi tan gran ser amic i col.laborador d,aquesta gent. És un honor tan gran sempre que em truquen o m,avisen per fer algo plegats, que espro que així sigui durant mooooolts anys i que sempre tingui la força i l,ànim que m demostren ells.
Us estimo i segur que no sóc l,únic ...
Un petó des d,Olot!
He dit que us estimo a tots i cadascun de vosaltres??
MMMMMMMMMMMUA
jojojojordi