dijous, 6 de març del 2014

Desperta Espurnes inicia el projecte d'entreno en natació a nois i noies d'Inhijambia Nicaragua

Us informem que ahir dimecres va començar el projecte que impulsem des de l'associació per entrenar en natació durant tot el curs escolar, de març a novembre, a 10 nois i 10 noies de l'associació Inhijambia .

El cost total del projecte és de 1350 € per tot el curs, inclou el material de piscina pels 20 nois noies, i els abonaments de la piscina olímpica de Managua: "La Barracuda".  Els diners s'han recaptat a partir del dinar pro Nicaragua que vam realitzar a Collsuspina el dia 1 de desembre, la fira del Tio a Moia el 15 de desembre i donacions puntuals durant les festes nadalenques, però amb tot ens mancaven 600 € per arribar a la xifra necessaria, aquests diners restants han estat aportats integrament per una família amiga de l'associació.

El projecte té l'objectiu de treballar a partir de la natació la deshabituació als dissolvents i l'adquisició d'hábits saludables.

Gràcies a totes i tots els que heu fet possible aquest projecte que inicia aquest any.

En Yader Sequeira, entrenador i amic personal que realitza la seva tasca sense ànim de lucre fa una valoració molt positiva del primer dia.

Us deixem amb una foto del grup.

Us seguirem informant

Nois i noies d'Inhijambia amb promotores de l'entitat