dijous, 3 d’octubre del 2013

Visita i entrega de diners de Jornades Solidàries a Inhijambia - Nicaragua

Benvolgudes i benvolguts, fa tres setmanes he tornat de les meves vacances. Aprofitant que el destí triat va ser Nicaragua vaig retornar a visitar Inhijambia i d'aquesta manera fer l'entrega integra dels diners recaptats a les Jornades solidàries, el mural que els nens i nenes van realitzar durant les Jornades, una copia del CD de música i samarretes Desperta Espurnes pel col·lectiu d'infants que atenen.

Ha estat molt emotiu el re encontre, compartir amb les nenes i nens que acull el projecte diversos tallers, sortides i somnis.

Us adjunto rebut de l'entrega dels diners. Seguidament us deixaré algunes fotos de moments Inhijambia.

Com podreu observar hi han dos rebuts d'entrada de diners. El de 1000€ és la meitat dels diners recaptats durant les Jornades solidàries, l'altre meitat s'entregarà a la presidenta de Laudes Infantis Colòmbia a finals d'octubre. L'altre rebut és de 90 € i son els diners entregats per Gino Diamantini amb la venda de samarretes seves.

Ben aviat farem un sopar Pro Nicaragua amb projeccions de documentals, per intentar recaptar els diners necessaris per a que 25 infants d'Inhijambia puguin fer entrenament en Natació, ja que la natació ajuda al procés de deshabituació a la cola i la respiració té beneficis importants sobre els seus pulmons. Ja us informarem de les dates.

SOLIDARITAT I ESPURNES