diumenge, 30 de gener del 2011

MOVING SNTK

El dia 17 de desembre del 2010 vàrem despertar les espurnes a Santa Coloma de Gramanet.
El departament de l'ajuntament vinculat a dinamitzar la població jove de Santa Coloma es va posar en contacte amb l'associació per demanar que dinamitzéssim una jornada de tallers i concerts destinats a diferents col·lectius de joves de Santa Coloma de Gramanet.
Una jornada amb molta feina i problemes tècnics amb el só. Penseu que era el primer concert que organitzàvem i portàvem 4500 watts de só. Tres grans grups van omplir el cartell, però per problemes interns (no us penseu mal rollo)del grup d'amics de Moià i València, "Xusco's", van suspendre la seva actuació que va ser substituïda amb èxit per Resaka Ska.
Els tallers varen ser una aposta arriscada. No teniem clar el perfil de joves que participarien de la jornada. Però el resultat va ser un èxit notable. El taller de percussió va ser seguit per més de 20 joves, d'origen xinès la gran majoria. El taller de cinema, el més llarg de tots, 4 hores de duració va ser completat per quatre persones, però en l'inici estaven inscrits més de quinze joves, el resultat final va ser un curt que ben aviat penjarem al web. El taller de malabars va tenir un seguiment d'uns 30 joves.
En Cisco i en Xavi ens van obsequiar amb la pre estrena de l'espectacle de foc "El regal de Reis".
Per últim tres concerts de molta qualitat.
Us deixem fotos per que xaleu. Si voleu reportatge complert consulteu foto diari.
Salut i Espurnes