dimecres, 30 de març del 2011

III Jornades Solidaries a Moià i Collsuspina 9 i 10 d'abril

Benvolgudes Espurnes!!!
La primavera ja és entre nosaltres i amb el sol, el bon temps, la llum i el color, els Desperta Espurnes tornem a sortir al carrer.
Com en altres anys, repetirem la jornada més plena d'alegria, llum, bon rollo, solidaritat, espectacles, tallers... de les que realitzem durant l'any.
El motiu per qui no ho sap, és l'agermanament que des de fa tres anys mantenim amb l'associació Inhijambia de Nicaragua i la Fundació Laudes Infantis de Colòmbia.
Tres son els objectius que volem compartir:
El primer de tots és que els infants que ens envolten gaudeixin d'un dia ple d'activitats pensades, creades i desenvolupades pel seu entreteniment i, plegats despertar durant el dia les espurnes.
El segon és el de recaptar diners per col·laborar en projectes de formació artística, tractaments pediàtrics , activitats lúdiques dels nens i nenes que s'acullen des de Inhijambia i per la compra de material de circ - teatre que empra el grup de teatre de joves del Barri de Bella Flor a Bogotà Colòmbia, barri on treballa Laudes Infantis pel desenvolupament comunitari.
El tercer és el de compartir una jornada que ens ajudi a reflexionar, sentir, i experimentar tot creant l'únic camí de futur: Comunicar.
US HI ESPEREM